woensdag 18 mei 2016

De mogelijke voordelen bij het drinken van Melkkefir?

Een van de belangrijkste uitdagingen op weg naar de eeuwige jeugd, perfecte gezondheid en misschien onsterfelijkheid is het probleem van rottend voedsel in het maag-darmkanaal van de mens. Het probleem is dat de grote deel van onze voeding vandaag de dag is  "dood voedsel". Vervalproducten van dergelijke levensmiddelen komen ons lichaam binnen - dit zijn de gifstoffen die drastisch ons leven verkorten en uiteindelijk ons van binnenuit vermoorden. In die zin kan worden gesteld dat de dood werd uitgevonden door de mens.

Melkkefir
Melkkefir korrels

En, stel, de Tibetaanse melkkefirkorrels - dit is het levenselixer, die in staat is om ons te helpen bij het oplossen van dit probleem.
Kefirdrank dat gemaakt wordt door de fermentatie van gewone melk reguleert de microflora van het maag-darmkanaal, waardoor veel andere problemen in het lichaam aangepakt worden. Bovendien helpt de melkkefir drank bij het verwijderen van de gifstoffen die gevormd worden in de darmen en in het bloed worden geabsorbeerd door de bloedvaten, vergiften daarbij alle cellen van het lichaam.

Melkkefir kan gemakkelijk een heleboel andere dingen uit uw lichaam verwijderen: overblijfselen van antibiotica, synthetische pillen en andere "giften" van de farmaceutische industrie; zware metalen die ons lichaam binnendringen met de stedelijke lucht en soms met water uit de gemeentelijke watervoorziening; radionucliden; zout afgezet in de gewrichten; etcMelkkefir is momenteel de meest krachtig, onschadelijk en volledig veilig voor het menselijk lichaam een natuurlijke antibioticum. Bovendien, de melkkefir is momenteel de meest krachtige natuurlijke middel tegen allergieën.

kefir


Het is de moeite waard om een kort overzicht te maken van  een aantal andere grote deugden van deze prachtige "levende geneesmiddel".
- stopt de verkalking van capillaire wanden;
- reinigt de bloedvaten;
-  normaliseert eetlust;
- geneest zweren in het maag-darmkanaal;
- verbrandt vetten en vermindert het gewicht bij obesitas;
- vermindert vermoeidheid, verhoogt de energie en efficiency;
- verjongt de huid;
- versterkt het haar;
- beschermt de darmflora van de dood van gunstige bacteriën;
- bij het gebruik van synthetische farmaceutische drugs verzacht hun talrijke bijwerkingen;
- verlaagt de bloedsuikerspiegel;
- normaliseert de bloeddruk;
- verjongt elke cel van het menselijk lichaam;
- herstelt en versterkt de "mannelijkheid" (potentie).

2 opmerkingen:

  1. Waar kan ik het kopen, wil het proberen voor mijn zoon met slechte immuniteit en levercirose

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ongeacht of u dagelijks orale of toekomstige injecteerbare opslagbehandelingen krijgt, ze vereisen medische onderhoudsbezoeken voor medicamenteuze behandeling en veiligheid en responsmonitoring. Als patiënten vroeg genoeg worden behandeld, is de levensverwachting bijna normaal zolang de succesvolle behandeling doorgaat voordat te veel schade aan het immuunsysteem optreedt. Wanneer patiënten echter stoppen met de behandeling, keert het virus terug naar hogere niveaus bij de meeste patiënten, soms geassocieerd met ernstige ziekten, omdat ik er doorheen ben gegaan en zelfs het risico op overlijden verhoogd. Het doel van orum treatment aci gaat door, maar ik denk dat mijn regering miljoenen ARV-medicijnen heeft gemaakt in plaats van een remedie te vinden. voor voortdurende therapie en monitoring. ARV alleen kan hiv niet behandelen, omdat het een zeer langdurige CD4-geheugencel is tussen geïnfecteerde cellen en mogelijk andere cellen die werken als lange termijn reservoirs. HIV kan in deze cellen worden verborgen zonder te worden ontdekt door het immuunsysteem van het lichaam. Daarom, zelfs als ART de volgende infectierondes van de cellen volledig blokkeert, gaan geïnfecteerde reservoirs door voordat de behandeling wordt gestart en het HIV-virus uit deze reservoirs keert terug als de behandeling wordt gestopt. Behandeling met Ebilir "kan een remedie voor vernietiging betekenen, wat betekent dat HIV in reservoircellen kan blijven maar tot hoge niveaus is verrijkt, kan worden voorkomen na stopzetting van de behandeling, waarbij een reservoirvirus of een functionele HIV-behandeling volledig wordt geëlimineerd. Is van mening dat de ziekte van Parkinson een hoop is voor mensen die lijden aan schizofrenie, kanker, scoliose, fibromyalgie, fluor-toxiciteit
    Syndroom Fibrodysplasia Ossificans Progressiva.Fatal Familial Insomnia Factor V Leiden Mutation, Epilepsy Dupuytren's Disease, Desmoplastic small-round cell tumor Diabetes, coeliakie, Creutzfeldt-Jakob-ziekte, chronisch vermoeidheidssyndroom, cerebrale amidis. Ziekte van Alzheimer, Adrenocortical carcinoma. Alma, allergische ziekten. HIV-Aids, herpes, inflammatoire darmaandoeningen, COPD, diabetes, hepatitis, Tasha en ik hebben online gelezen hoe Tara behandeld moest worden, dus ik sprak met hem via drituaherbalcenter@gmail.com. whatsapps +2348149277967 Ik geloof dat het twee weken lang gemakkelijk was om kruidengeneesmiddelen te drinken en ik dacht dat Dr. Itua niet geweldig was. Jawel! Ik dank hem heel erg, dus ik zal je laten weten of je lijdt aan een ziekte.

    BeantwoordenVerwijderen